Статистика |
|
|
Форма входа |
|
 |
|
Додаток 17
до Правил перевезень
вантажiв автомобiльним
транспортом в Українi
Температура м'яса, субпродуктiв
та м'ясних напiвфабрикатiв, що подаються для перевезення
N N Температура вантажу,
п/п Найменування вантажу який подається для
перевезення, град.
М'ясо
а) морожене
1 Яловичина не вище -6
2 Баранина та козлятина не вище -6
3 Свинина не вище -6
4 Блоки м'яснi не вище -6
5 М'ясо птицi, м'ясо кроля не вище -6
6 Субпродукти не вище -6
7 Жир-сирець, шпик свинячий не вище -8
б) охолоджене
8 Яловичина вiд 0 до +4
9 Баранина та козлятина вiд 0 до +4
10 Свинина вiд 0 до +4
11 М'ясо птицi, м'ясо кроля вiд 0 до +4
в) остигле
12 Яловичина вiд +4 до +12
13 Телятина та баранина вiд +4 до +12
М'ясопродукти
14 Ковбаси сирокопченi, копченi та
м'ясокопченостi не вище +15
15 Ковбаси варенi вiд 0 до +16
16 Бекон солений не вище +8
17 Солонина iз свинини та яловичини,
м'ясопродукти соленi не вище +12
18 Жири твариннi, топленi харчовi не вище +18
Додаток 18
до Правил перевезень
вантажiв автомобiльним
транспортом в Українi
Температурнi режими для швидкопсувних вантажiв
при перевезеннi їх в авторефрижераторах
N N Наiменування вантажу Температура
1 Мороженi вантажi (м'ясо, -8 -12 субпродукти, м'ясо кролика, птиця, риба, шпик, яєчнi мороженi продукти) 2 Масло вершкове -6 не вище -6 3 Слабосоленi оселедцi у -6 не вище -6 ящиках 4 Жири твариннi топленi, 0 0 -3 маргарин, масло топлене 5 Маринади, балики копченi 0 0 -3 i в'яленi, iкра рибна (крiм зазначеної у п. 6) 6 Iкра рибна (зерниста, 0 0 -5 паюсна, лосося, мiцносолена частикова) 7 Ковбаси копченi 0...+4 0 -3 8 Ковбаси напiвкопченi 0...+4 0 -3 9 Ковбаси сирокопченi +8...+12 +10 +4 10 Ковбаси, сосиски та +8 0 +6
сардельки варенi Перевезення
бiльше 24 годин не допускається 11 Риба охолоджена i пере- +3 0 -1 кладена льодом 12 М'ясо остигле +4...+12 +10 +4 13 М'ясо i птиця охолодженi 0...+4 0 -1 14 Консерви (крiм рибних) * +15 +20 15 Консерви рибнi 0 +6 +1 16 Пресерви рибнi 0 0 -5 17 Риба гарячого копчення -10 * * заморожена * -8 * 18 Яйця: не пiдданi обробцi +8 +8 +4 холодом iз холодильника +3 +3 0 19 Сири +8 +8 -2 20 Абрикоси +3 +3 0 21 Ананаси та iншi анало- +10...+13 +11 +8
гiчнi вантажi 22 Банани (недоспiлi) +12 +15 +1
Спiлi не перевозяться. Тривалiсть перевезення не
бiльше 3дiб
23 Вишнi, черешнi +3 +2 +1 24 Виноград +8 +8 +1 25 Грушi +6...+8 +5 +3 26 Персики +4 +4 +1 27 Смородина, порiчка, +3 +2 0 агрус Перевезення
бiльше 24
годин не
рекомендується
28 Слива, алича +7 +7 +1
29 Цитрусовi:
апельсини +7...+10 +10 +4
лимони недоспiлi +12...+15 +12 +8
лимони спiлi +8 +8 +2
мандарини +5...+8 +8 +2
30 Чорниця +4 +4 0
31 Баклажани +7...+10 +10 +8
32 Динi +8...+10 +10 +8
33 Огiрки +10 +10 +5
34 Кабачки +6 +6 +1
35 Капуста рання качанна +8 +8 +1
36 Капуста брюссельська +8 +12 +1
37 Капуста цвiтна +8 +8 +1
38 Помiдори бурi i рожевi +15 +15 +8
39 Помiдори червонi +8 +8 +4
40 Морква рання +8 +8 +1
41 Редька +8 +8 +1
42 Квасоля овочева +10 +8 +2
43 Горох лопатка +5 +5 +1
44 Молоко свiже i пастери- +5 +5 *
зоване, молочнi продукти
Перевезення
у пляшках i тетрапаках
бiльше 12
годин не допускаэться +6 +6 +2
46 Швидкозамороженi м'яснi, -18 не вище
рибнi, кулiнарнi вироби, -18
фрукти та ягоди, густi
соки iз фруктiв
47 Морозиво у лiтнiй -18 -14 перiод
вантажовiдправник
додатково у рефрижератор
завантажує 0.75-1.0 сухого льоду
48 Масло рослинне +12 +10 +2
49 Дрiжджi 0...+4 0 +4
Примiтки:
1. При зниженнi температури зовнiшнього повiтря нижче вказаної в графi
5 перевезення вантажiв (крiм перерахованих у пунктах 1, 2, 4, 5, 7, 8,
16, 44, 45) в авторефрижераторах, якi не обладнанi приладами опалення,
не допускається.
2. Для вантажiв, що позначенi зiрочками, у зимовий перiод при зниженнi
температури зовнiшнього повiтря нижче вказаної у графi 5 перевезення
вантажу провадиться без включення холодильного устаткування.
3. Температурний режим при перевезеннi вантажiв, що не зазначенi у
цьому додатку, встановлюється вантажовiдправником, про що вiн повинен
зробити вiдмiтку в транспортному документi.
Додаток 19
до Правил перевезень
вантажiв автомобiльним
транспортом в Українi
Лист* контрольних перевiрок температури
у кузовi авторефрижератора
до подорожнього листа серiї__________ N ______________,
водiй ________________________, напiвпричiп N ______________.
Поправка до термометра напiвпричепа: ____________ град.
_____________________
(пiдпис механiка)
Авторефрижератор завантажений ____________________________________
(найменування вантажу)
Температурний режим: _____________________________________________
(графи 4, 5 додатка 18 Правил)
Найменування вантажовiдправника: _________________________________
Найменування вантажоодержувача: _________________________________
N N Дата, години, * Результати * Пiдпис особи,
п/п хвилини * вимiрювання * яка проводила
* температури * перевiрку
* у кузовi * температури
1
2
3
Температура у кузовi перед завантаженням: _________ град. С
Температура вантажу перед завантаженням: _________ град. С
Дата i час подачi пiд завантаження: ______________________________
Пiдпис i печатка (штамп) вантажовiдправника: _____________________
____________
Повертається Перевiзнику разом з подорожнiм листом.
Додаток 20
до Правил перевезень
вантажiв автомобiльним
транспортом в Українi
Перелiк
продуктiв i сировини тваринного походження, на якi при транспортуваннi
у межах держави видається ветеринарне свiдоцтво
1. М'ясо i м'ясопродукти сiльськогосподарських тварин (в тому числi
консерви м'яснi i м'ясорослиннi, ковбаснi вироби, м'яснi концентрати
та iнше)
2. М'ясо диких i морських тварин (дикої кози, косулi, лося, оленя,
дикого кабана, медведя, кита, моржа тощо), що вживають для харчування
3. Птиця домашня бита та тушки пернатої дичини
4. Риба морожена й маринована, рибнi консерви та iншi рибопродукти
5. Ендокриннi залози та їх видiлення
6. Мозок, язики, нирки
7. Продукти забою тварин рiзнi: губи, вуха, кiнцiвки, голови тощо
8. Внутрiшнi органи тварин: шлунки, печiнки та iнше
9. Яйця птицi товарнi, яєчний порошок, меланж, яєчна маса для
переробки
10. Молоко i молочнi продукти, в т. ч. масло вершкове, сир твердий i
кисломолочний, молоко сухе й згущене, дитяче харчування
11. Маргарин
12. Шкури i хутрова сировина: невиробленi шкури i шкурки домашнiх,
диких i морських тварин, напiвфабрикати
13. Вовна мита й немита, очоси й линяння
14. Волос тварин рiзний, в т. ч. гриви, хвости, щетина
15. Пух тварин, пiр'я й пух птицi
16. Кiстки, роги, копита й ратицi невиробленi
17. Мiздря та обрiзки шкiрсировини
18. Кишки мокросоленi та сухi
19. Кров тварин сушена i консервована
20. Жовч
21. Борошно м'ясне, рибне, кров'яне i кiсткове
22. Фуражне зерно, комбiкорм, кормовi сумiшi, макуха, премiкси, сiно,
солома, сiнаж, силос, жом кислий, сухий, трав'яне борошно,
коренеплоди, бульбоплоди тощо
23. Корм для риб живий, сухий i комбiнований
24. Мед та iншi продукти бджолярства: вiск, стiльники, мерва бджоляна
тощо
25. Ветеринарнi лiкарськi засоби, бiологiчнi препарати, штами
мiкробiв, вiрусiв i грибiв, токсини
26. Предмети колекцiонування тваринного походження
Додаток 21
до Правил перевезень
вантажiв автомобiльним
транспортом в Українi
Групи швидкопсувних вантажiв,
що допускаються до перевезення в одному автомобiлi
N N Група продуктiв
Мороженi та охолодженi продукти
1 * Морожене яловиче i бараняче м'ясо
2 * Морожене свиняче м'ясо
3 * Мороженi субпродукти I категорiї (крiм мозку) у тарi
4 * Замороженi м'ясо i субпродукти в блоках
5 * Морожена птиця
6 * Сало-шпик
7 * Яловичий i баранячий топлений жир
8 * Лярд
9 * Масло вершкове
10 * Масло топлене
11 * Маргарин
12 * Мороженi яєчнi продукти
*
* Охолодженi продукти
*
* А
*
1 * Яблука зимовi
2 * Грушi зимовi
3 * Виноград
Б
1 * Яблука i грушi лiтнi та зимовi
2 * Абрикоси i персики
3 * Слива
4 * Виноград
5 * Вишнi, черешнi
6 * Агрус
7 * Смородина
В
1 * Помiдори бурi i рожевi
2 * Капуста цвiтна
3 * Капуста бiлокачанна
Г
1 * Яйця
2 * Консерви у герметичнiй жерстянiй i склянiй тарi
Сушенi продукти
1 * Сухi яєчнi продукти
2 * Сухий омлет
3 * Сухе молоко
4 * Сухе знежирене молоко
5 * Сухофрукти
6 * Горiхи
7 * Згущене молоко
8 * Згущене молоко у герметичнiй жерстянiй тарi
9 * Консерви у герметичнiй жерстянiй i склянiй тарi
|
|
Поиск |
|
 |
|